BURSA / ORHANGAZİ - Cargill İlkokulu

Kas

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mustafa SAKARYA,  okulumuzda önceki hafta kaza geçiren öğrencimizi ziyaret etti ve geçmiş olsun dileklerini sundu.

Kas

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal'in ebediyete intihal edişinin 85. Yıl dönümünde saygı ve minnetle anıyoruz.

Kas

2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftasında tüm öğrencilerimizle farkındalık yarattık.

Ekm

Bu sene 7-22 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilen Kod Haftası 2023(CodeWeek) etkinliklerinin teması "Cumhuriyetimizin 100. Yılı" olarak belirlendi . Okulumuz Okul Öncesi Öğretmeni Çigdem UÇAK ANCAK öğrencileri ile kodlama etkinliklerini eğlenceli bir şekilde tamamladı.Çocuklar etkinlikleri yaparken hem kodlama konusunda kendilerini geliştirdiler hem de bu anlamlı temamız,tarihimiz hakkında bilgilendiler.

Ekm

9-14 Ekim tarihleri arasında düzenlenen Erasmus Günleri kapsamında okulumuzda pano hazırlama ve Erasmus hakkında bilgilendirme çalışmaları yapıldı.Yapılan çalışmalarımız İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü web sitesinde de yayınlandı.